218° Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με Θέα στην Οία, Σαντορίνη – Απολαυστικό φαγητό κι εκπληκτική θέα
218° Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με Θέα στην Οία, Σαντορίνη – Απολαυστικό φαγητό κι εκπληκτική θέα
218° Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με Θέα στην Οία, Σαντορίνη – Απολαυστικό φαγητό κι εκπληκτική θέα
218° Εστιατόριο στην Οία Σαντορίνη –  Απολαύστε το φαγητό σας και στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου μας

καφές
φαγητό
ποτό
wi-fi
έξω
μέσα
μη καπνίζοντες
πρόσβαση
πιστωτικές

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ 218o

Εστιατορια Σαντορινη, 218° Σαντορινη Εστιατορια με Θεα Οια Εστιατορια Οια Φαγητο

Οι εξωτερικοί χώροι που περιβάλλουν το all day café restaurant 218° σχηματίζουν επίπεδα, στα οποία υπάρχει πρόσβαση με σκαλιά που αντανακλούν την κυκλαδική αρχιτεκτονική, χαρακτηριστικά της Σαντορίνης.

Τα τραπέζια με τις άνετες καρέκλες έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά για να εξασφαλίζουν εκπληκτική θέα 218 μοιρών, καθιστώντας το 218° ένα από τα πιο ρομαντικά και ατμοσφαιρικά καφέ-εστιατόρια στη Σαντορίνη. Στους εσωτερικούς χώρους του 218° επικρατεί το παραδοσιακό νησιώτικο στοιχείο. Το υπόσκαφο κτίριο με τις πέτρινες λεπτομέρειες, οι καμάρες και η διακόσμηση των τοίχων με γκραβούρες είναι στοιχεία που δημιουργούν μια ιδιαίτερα cozy ατμόσφαιρα που θα κάνει το καφέ-εστιατόριο 218° το στέκι σας, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Σαντορίνη

Η Πορεία μέσα στο Χρόνο...

Κατασκευάστηκε το 1866 ως μια Κάναβα (οινοποιείο) όντας ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας της Οίας για τους τελευταίους δύο αιώνες.

Καθώς τα σταφύλια έφταναν εδώ από την κοιλάδα των Μπαξέδων, έφτιαχναν διάφορα είδη κρασιού, τσίπουρο και φυσικά το διάσημο Visanto της Σαντορίνης. Στη συνέχεια μεταφέρονταν στο λιμάνι της Αρμένης, ακριβώς στη βάση του λόφου κάτω από την Κάναβά μας.

Σεβόμενοι αυτή την κληρονομιά, το 218° Café Restaurant ανακαινίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή για να διατηρήσει το ύφος και τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος. Εδώ προσφέρουμε νόστιμα μενού βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, προσαρμοσμένα στα σύγχρονα γαστρονομικά πρότυπα. Σε αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον μπορείτε να γευτείτε επίσης τον αγαπημένο σας καφέ ή κοκτέιλ, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα.

Σας προσκαλούμε στο χώρο του 218° να δείτε αυτό το μοναδικό δημιούργημα του 19ου αιώνα και να γνωρίσετε τη μοναδική φιλοξενία μας.

Πάρτε μερικές φωτογραφίες και γίνετε μέρος της ιστορίας του 218°.